56 årig mand dræbt i trafik-ulykke – Anklagede husker intet

En mand, der på katastrofal vis måtte afgå ved døden efter at være blevet påkørt på tilkørsel til en motorvej, blev 56 år.

Efter en bytur på Amager, hvor der var blevet drukket godt til, valgte den 21 årige unge mand at sætte sig bag rattet i sin firmabil, hvorefter han ifølge anklagermyndigheden drønede af sted med mellem 130 og 147 kilometer i timen på en afkørsel, hvor det er tilladt at køre 70 kilometer i timen. Det, der gjorde, at det gik helt galt var, at den unge mand kørte mod kørselsretningen på afkørslen, hvilket resulterede i, at han tørnede frontalt ind i en Audi.

Den 56 årige mand, der afgik ved døden, havde sin hustru med på passagersædet. Hun overlevede, men hun kom ikke uskadt fra ulykken, da hun fik flere kvæstelser – brud på rygsøjlen, flere ribbensbrud, en punkteret lunge og et brækket skulderblad.

Den unge mand, der kørte firmabilen, må have fået et blackout, da han ikke husker noget af det, der er sket efter byturen.

Til sammenligning blev en spøgelsesbilist i Jylland idømt 10 måneders ubetinget fængsel. Det skal her understreges, at der ikke kom nogen til skade i denne sag.

Der er lukket for kommentarer.