Ældre borger i Skanderborg udsat for fupnummer

Ældre borgere kan være udsatte, når det kommer til fupnumre, hvor gerningsmænd forsøger at franarre de ældre borgere penge – eksempelvis ved at forsøge at få adgang til deres hjem.

I denne sag har en kvinde angiveligt forsøgt at få adgang til en ældre borgers hjem ved at udgive sig for at komme fra et vikarbureau. Det vikarbureau, ”De Kække Vikarer”, skulle ifølge kvinden være hyret af kommunen til at give ældre borgere i Skanderborg tre timers gratis rengøring.

De tre timers gratis rengøring lød da også helt fint med den ældre borger i Skanderborg – lige indtil borgeren kom til at tænke over, om det måske ikke var lidt for godt til at være sandt, at et vikarbureau ville komme og gøre rent helt gratis.

Dette fik den ældre borger til at tage kontakt til kommunen for at høre, om det virkelig kunne være rigtigt, at kommunen havde hyret et vikarbureau til at gøre gratis rent for de ældre borgere i kommunen. På kommunen kendte de intet til firmaet ”De Kække Vikarer”, og de havde ikke hyret noget vikarbureau til at gøre gratis rent for de ældre i kommunen.

Politiet er underrettet, da Skanderborg Kommune tager sagen meget seriøst. Det er, ifølge kommunen, meget bekymrende, at sådanne ting sker. Ældre borgere kan være nemme ofre i sådanne sager, men heldigvis var denne borger fra Skanderborg kvik nok til ikke at hoppe på tricket.

Der er lukket for kommentarer.