Bevtoft byder på Danmarks mest digitale købmand

I en lille by ved navn Bevtoft, hvor der er ca. 750 indbyggere, ligger der en lille købmand, som er noget foran sin tid, hvis man går og tror, at der ikke sker noget på landet, hvad nytænkende teknologi angår.

Det er nemlig sådan, at man kan downloade en app, der gør det muligt at få fortalt små historier om varerne, der er på hylderne, når man passere disse hylder med varer.

Den lille købmand er temmelig populær, og han trækker da også kunder til fra nær og fjern, idet han kan tilbyde et eksklusivt udvalg af gourmetvarer fra mindre lokale producenter, som er utroligt populært.

Det er hidtil kun Herning Storcenter, der kan ”prale” med at kunne noget lignende, og her er der kun tale om, at kunderne får tilbud ind på mobilen, når de går forbi hylderne. I Bevtoft får kunderne også små historier om produkterne.

Det hele virker på den måde, at der er placeret små censorer rundt omkring i butikken, der aktiverer mobilen, som med det samme kommer op med en lille historie.

”Når en kunde passerer køledisken med Kongeå kyllinger, får man på telefonen besked om, at kyllingerne er økologiske, lokalt opdrættede og har fået lov til at gå ude i hele deres liv. Man kan også hente en opskrift, der fremhæver kyllingens smag,” siger Claus Hansen, købmand i Bevtoft, ifølge Finans.dk.

Systemet er meget populært i USA og England – og mon ikke vi kommer til at se meget mere til det herhjemme i de kommende år?

Der er lukket for kommentarer.