Billig VVS og Lavpris VVS har én og samme ejer

Hvis man på Google søger efter ”VVS”, så er det VVS-Eksperten, Billig VVS og Lavpris VVS, der slås om de første pladser.

Hvad man som forbruger ikke ved er, at Billig VVS og Lavpris VVS er ejet af én og samme ejer og direktion. Det er ikke til at se på siderne, så man skal faktisk helt ind i firmaernes regnskab for at se, at ejeren er den samme.

Det samme gælder for VVS-Eksperten og VVS Grossisten, der også er styret af den samme organisation. De har valgt ikke at lægge firmanavnene sammen til ét, fordi de er bange for at miste kunder, hvis de gør dette.

”Egentlig har vi beholdt Grossisten for at beholde den bestående kundekreds. Det er ikke altid, at man kan flytte kunderne med, selvom det mere eller mindre er det samme firma. De kender måske nogle af medarbejderne og er tilfredse med servicen, og det kan også være, at der er nogen, der af en eller anden grund ikke vil handle med VVS-Eksperten. De vil måske godt handle med VVS Grossisten,” siger adm. direktør i VVS-Eksperten og VVS Grossisten, Allan Elgaard til Finans.dk.

Allan Elgaard mener, at disse fællesejede firmaer kan sammenlignes med den danske detailbranche, hvor Dansk Supermarkeds Føtex, Bilka og Netto er oppe imod rivalerne fra Coop-organisationen, der blandt andet tæller Irma, Fakta og Superbrugsen.

Der er lukket for kommentarer.