Byghjemme.dk overlever i Danmark på trods af underskud

Bygghemma, der et svensk firma, er den største spiller på markedet i norden, hvad angår salg af byggematerialer og lignende på nettet. Bygghemma er nu blevet solgt i en milliardhandel, da det ikke er gået helt efter planen – og virksomheden har givet underskud.

Det familieejede investeringsselskab Nordstjernen, der ejer 88 pct. af Bygghemma Group, har solgt sin aktiepost til den norske kapitalfond FSN Capital, der bl.a. også ejer Fitness World og Lagkagehuset. Sådan skriver Finans.dk.

Bygghemma blev grundlagt i 2006, og firmaet er vokset stødt de senere år. Da Bygghemma kom til Danmark i 2013, skete det ved at de købte netbutikken billigbyg.dk, der i dag hedder Byghjemme.dk.

Det er, som sagt, ikke gået helt efter planen, og virksomheden har kæmpet med millionunderskud, og egenkapitalen er gået i minus. Det fik i fjor de svenske ejere til at overveje at lukke helt ned for aktiviteterne i Danmark, fortæller Morten Laursen, adm. direktør for Byghjemme.dk til Finans.dk.

I dag er Byghjemme.dk blevet overtaget af FriShop.dk, og de kører begge på bedte vis. Dette skete idet, at Bygghemma købte en væsentlig del af FriShop.dk, hvilket har givet Byghjemme.dk nyt liv.

I dag er Byghjemme.dk og FriShop.dk blevet samlet i driftsselskabet Camola ApS, der er ejet af Morten Laursen, Carsten Mortensen, Klaus Krog Hansen og Bygghemma-koncernen.

Det er ifølge Morten Laursen sådan, at der er blevet arbejdet målrettet på at få Byghjemme.dk op at køre igen, hvilket de er lykkedes med, hvis man spørger dem selv.

Der er lukket for kommentarer.