Dealsitet Bownty har indgivet konkursbegæring

Bownty, der er et dansk IT-firma, har nu indgivet en konkursbegæring, så det er altså dermed slut med det, der ellers lignede det perfekte iværksættereventyr.

Bownty er et site, der skaber kontakten mellem deal-sites og kunderne. Der er altså på den måde ikke tale om, at der skulle komme nogle kunder i klemme, da Bownty ikke selv sælger deals direkte på deres egen side, som altså nu skal lukkes ned.

På ganske få år voksede firmaet til en af de største aktører i Europa og fik senest en investering på 25 mio. kr. fra en række prominente investorer.

Det er medstifter Palle Ladbye-Hansen og venturekapitalfonden Seed Capital, der var med til at skyde millioner i virksomheden, der bekræfter konkursbegæringen.

”Markedet voksede desværre aldrig, som vi havde håbet. Teamet har leveret en solid indsats og lagt meget blod, sved og tårer i Bownty, så det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes,” siger Lars Andersen, general manager i Seed Capital og medlem af Bowntys bestyrelse, ifølge Finans.dk.

Der er ca. 40 ansatte i virksomheden, Bownty, som har hovedsæde i København. Disse 40 ansatte skal nu til at kigge sig omkring efter nye udfordringer, da oplevelsesguiden, som Bownty kaldes, altså lukker og slukker.

Kort før konkursbegæringen skiftede Bownty ApS navn til det anonyme Selskabet af 05.03.2011 ApS. Derudover har medstifteren, Palle Ladbye-Hansen, oprettet et nyt selskab under navnet Bownty.com ApS.

Konkursen i Bownty kommer, ifølge Finans.dk, godt et halvt år efter, at stifter og daværende direktør Steffen W. Frølund forlod virksomheden. Det skete på grund af uenighed om den fremtidige strategi.

Der er lukket for kommentarer.