DeeMe er en ny app som topper listen over downloads

En ny gratis chat-app ved navn DeeMe er for alvor ved at få fodfæste på det norske marked, og mon ikke også vi her i Danmark snart til kunne se, at denne app kommer til at vinde vore hjerter. Det er der i hvert fald en god chance for, da denne app allerede er meget populær i Tyskland, Polen, Frankrig og Storbritannien.

DeeMe er en app, som gør det muligt at sende og modtage beskeder, der er visuelt flotte, så det er altså det, der gør denne app så utroligt populær.

Denne popularitet ses ved at kigge lidt på de downloads, som DeeMe har fået i forhold til de meget populære apps Facebook, Instagram og Snapchat. Det er for tiden i Litauen, at der ses denne meget voldsomme fremgang, der gør denne app til nummer ét på listerne over de mest downloadede apps.

”Vi er fire kammerater fra Bergen, som står bag idéen sammen med en udviklergruppe på fire personer i Litauen. Vi er meget optimistiske med hensyn til Norge. Vi har haft en stabil og god vækst siden lanceringen, og vi registrerer flere og flere downloads. Vi nærmer os 19.000 brugere i Norge nu,” siger Frode Alver Nielsen, som er et af hovederne bag idéen.

Der er lukket for kommentarer.