Direktøren for Fona sender fyresedler ud via e-mail

De ansatte i Fona, som snart vil kunne kalde sig forhenværende Fona-medarbejdere, får deres fyreseddel via e-mail, da der simpelthen ikke er tid til at tage rundt til de Fona-butikker, hvor de medarbejdere, der skal fyres befinder sig.

Det er DR Nyheder, der er kommet i besiddelse af disse informationer, som lyder således:

”Af logistiske årsager har vi desværre ikke mulighed for at komme rundt til jer alle for personligt at overbringe jer denne beslutning, hvilket vi absolut ville have foretrukket.”

Det er direktør og storaktionær i Fona, Michael Kjær, som har skrevet denne meddelelse til sine trofaste medarbejdere, som han desværre er nødt til at sige farvel til.

Det ser værre ud for Fona, end det først var antaget, og det betyder temmelig sikkert, at der kun er otte butikker, som får lov til at overleve. I alt er 280 fyringer på vej, og det er en overraskelse, fordi de skal lægges oveni i de 300 fyringer, som blev annonceret i februar – ifølge Finans.dk.

”Vi skal endnu engang dybt beklage, at denne situation nu er en realitet og vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for jeres store indsats, jeres måde at være på og ikke mindst jeres loyalitet til FONA,” skriver Fona-direktøren til sine ansatte.

Beskeden til de snart forhenværende Fona-medarbejdere afslutter Michael Kjær på følgende vis: ”I ønskes alle det bedste fremover – good luck!”

Der er lukket for kommentarer.