DSB har tomme vogne og utilfredse passagerer

Der er udbredt utilfredshed blandt togpendlerne, når de møder forsinkede tog der er stuvende fulde, og ser en førsteklasses togvogn, hvor de ikke kan få lov til at sætte sig på de ubesatte pladser.

DSB har ofte det paradoks, at der er overbelægning på visse afgange, men de tillader ikke at togpendlerne sætter sig i de førsteklasses sæder der ikke er besat. DSB kontrolløren sætter ligefrem folk af toget, hvis de ikke ønsker at købe en opgradering til første klasse til en pris af 100 kroner.

Pendlerne undrer sig over, at man forsøger at tjene penge på opgraderinger til første klasse, når folk er stuvet tæt sammen på perronerne, og ikke kan komme med det tog, de har købt pladsbillet til. De mener man burde være lidt fleksible og tillade at folk sætter sig på ledige pladser. Og at de selvfølgelig ikke skal have de gratis rundstykker som andre førsteklasses passagerer får.

DSB svarer igen med, at det er vigtigt at sørge for en korrekt billettering, og at de ikke føler sig forpligtet til at skulle tage førsteklasses sæder i brug for at give folk et sæde, selv ved overbelastninger, eller når togforbindelserne bryder sammen, som det er sket flere gange i det sidste år.

 

Der er lukket for kommentarer.