Facebook har slået alle rekorder – én milliard brugere online på samme dag

Det verdensomspændende sociale netværk, Facebook, har slået en ny rekord indenfor sociale medier, som stifteren Mark Zuckerberg helt sikkert er godt tilfreds med, da det betyder, at han er kommet et skridt tættere på drømmen om, at hele verdens befolkning en dag vil være en del af Facebook.

Rekorden, som Facebook har slået – og som de dermed kan prale af, lyder på, at der har været over én milliard brugere logget ind på Facebook på bare én dag!

Det er en rekord, der er til at tage at føle på, og det må siges at være ret imponerende, at hvert syvende menneske på hele jorden har været på Facebook på én og samme dag.

I juli oplyste det børsnoterede selskab ifølge Finans.dk, at antallet af aktive månedlige brugere i løbet af et år var øget 13 procent til 1,49 milliarder.

Det er sådan, at hovedparten af disse brugere anvender tjenesten dagligt. I juli var der i snit 968 millioner brugere om dagen.

Her i det danske er vi godt med, når det handler om at være en del af Facebook. Hele tre millioner af os herhjemme har en Facebook-konto, som vi bruger mere eller mindre.

Der er lukket for kommentarer.