Føljeton et nyt magasin

Føljeton er et magasin der fokuserer på seriøse artikler og nyheder i den nævnte rækkefølge. Først seriøsitet, så nyhed.
Der er rigtig mange læsere der ønsker sig lidt mere dybdeborende artikler der rummer mere indhold end blot overfladiske nyheder. Denne overfladiskhed som mange andre nyhedsmedier serverer. Eksempelvis DR, Ekstrabladet, Politiken, og selv den ellers seriøse Jyllandsposten kan ikke helt sige sig fri, for at være overfladisk og populistisk.

Derfor er det et friskt pust at Lars Trier Mogensen og Co forventer at kunne lancere Føljeton Magasin den 5. november. Man har i de seneste måneder arbejdet kraftigt for at få styr på at opbygge de mange forskellige processer, som er en del af en sådan opstart.

Det har ikke været let at starte et helt nyt medie op. Man har måttet bygge det hele op fra scratch, og ikke blot taget en velkendt forretningsmodel ligesom de mere etablerede medier. Det er ingen tvivl om at hvis man havde gjort det ville det ende op med en eklatant fiasko.

Føljeton bliver det daglige nyhedsmagasin med en mere progressiv og påtrængende journalistik, netop sådan som mange holder af. Det vil være præget af journalister, der gerne vil påvirke og styrke den demokratiske debat i Danmark, og derfor skaber nye ideer og bedre formater til de gode fortællinger de vil servere for danskerne på den platform som rigtig mange holder af – De mobile Smartphones og Tablets.

Føljeton vil være det nye friske pust på din Smartphone og Tablet for dig der ønsker at opleve en ny journalistisk kraft, som tør bide sig fast i vor tids nye temaer, og Føljeton vil gerne være med til at angive denne nye vej.

Der er lukket for kommentarer.