Hedensted Kommune i problemer med asfalt – Mange bilister med ridser og stenslag

Hedensted Kommune får nu skæld ud for, at den befærdede hovedvej mellem Hedensted og Horsens har været skyld i flere ridser og stenslag på biler, der har kørt på vejen. Det skulle være sket efter, at der er blevet lagt en bred rød stribe asfalt midt på vejen – altså mellem de to kørebaner.

Denne røde stribe asfalt, som er lagt af Hedensted Kommune, er lagt for at skabe en større trafiksikkerhed. Problemet før var, at vejen umiddelbart var bred nok til, at der kunne overhales, selvom der kom modkørende – altså, at der kunne være tre biler i bredden.

Hedensted Kommune ville egentlig gerne have lavet vejen tresporet. Det skulle så være sådan, at vejen skiftede fra at være tosporet til at være enkeltsporet, ligesom man ser det andre steder – fx nogle steder på strækningen mellem Vejle og Billund. Desværre var vejen her mellem Hedensted og Horsens altså ikke bred nok til, at dette kunne lade sig gøre, hvilket så i stedet gav anledning til at lægge denne udskældte røde stribe asfalt, som altså har givet flere bilister problemer med ridser og stenslag.

Hedensted Kommune har hårdnakket holdt fast i, at der intet var galt med asfalten på vejen, men nu har de altså erkendt, at striben ikke er lagt helt, som den skulle, hvilket har givet de omtalte problemer.

Hvis du er en af dem, der har fået ridser eller stenslag efter at have kørt på denne strækning, så opfordrer Hedensted Kommune dig til at tage kontakt til Kommunen samt dit forsikringsselskab.

Der er lukket for kommentarer.