IKEA belønner trofaste ansatte

Det kan godt betale sig at være trofast som medarbejder i IKEA, da de har sat sig for at belønne de mest trofaste medarbejdere.

Dette betyder, at der er blevet sat et pænt beløb ind på pensionsopsparingen, der tilhører medarbejdere hos IKEA, som har været ansat i fem år eller mere. Nærmere betegnet er der sat 11.233 kroner ekstra ind på deres pensionsopsparing.

Det sker som følge af loyalitetsprogrammet Tack, der blev indført sidste år.

”Der er ingen tvivl om, at vores medarbejdere er vores største aktiv. De er afgørende for vores fortsatte vækst, og vi vil gerne belønne dem, der bliver hos os i mange år,” siger Dennis Balslev, der er administrerende direktør for Ikea Danmark ifølge Finans.dk.

Det hænger i praksis sådan sammen, at der, alt afhængig af årets indtjening, indsættes et beløb på en konto til hver medarbejder. Når medarbejderen så har været i IKEA i fem, ja, så overføres dette beløb til vedkommendes pensionsopsparing.

Der er også andre bonusordninger hos IKEA. Heriblandt kan nævnes ”One IKEA bonus”, der er en ordning, der giver en bonus til de butikker, der gør det godt – og dermed opfylder årets mål.

Dette betød samlet set, at medarbejdere med mindst seks måneders anciennitet fik en ekstra månedsløn i november. Dette gjaldt for varehusene i Taastrup, Odense og Aalborg, imens de i Århus måtte nøjes med en femtedel af en månedsløn. I Gentofte måtte nøjes med deres normale løn.

 

Der er lukket for kommentarer.