Jensens Bøfhus og A Hereford Beefstouw med rod i timesedlerne

Man skal være vågen som restauratør, når det handler om at holde styr på, hvor meget de ansatte egentlig arbejder. Det kan komme til at koste dyrt, hvis der er rod i timesedlerne, hvilket kan bekræftes af Jørgen Pedersen fra A Hereford Beefstouw i Odense samt kæden Jensens Bøfhus, der også har været i klemme i en sag, hvor en udenlandsk studerende havde haft for mange timer.

I Jensens Bøfhus sagen fik man en bøde på 110.000 kroner for at overtræde de samme regler som i A Hereford Beefstouw sagen, så der er måske tale om et område, hvor det simpelthen er svært at holde styr på, hvad man må – og ja, hvad man ikke må.

Bøden irriterer hos Jensens Bøfhus, hvor kommunikationsdirektør Morten Bo Madsen har indskærpet reglerne i Jensens Bøfhuse landet over, men samtidig undrer han sig over reglerne:

”Det er ret ulogisk, at man kan få udstedt et skattekort, selv om man ikke har opholds- eller arbejdstilladelse. Det er administrativt tungt at håndhæve reglerne,” siger han ifølge Finans.dk.

Der er lukket for kommentarer.