Jensens Bøfhus vinder navnestrid over Jensens Fiskerestaurant

Kampagnen “Boykot Jensens Bøfhus” har nu rundet over 100.000 likes på Facebook. Jensens Bøfhus er nu ude i en af de største såkaldte shitstorms på Facebook, der nogensinde har ramt en dansk virksomhed. Der er så stor vrede mod den fynske restaurationskæde, fordi Jensens Bøfhus i Højesteret nu har fået medhold i, at den lille Jensens Fiskerestaurant i Sæby ikke må kalde sig Jensen.

Jensens Bøfhus har efter dommen heller ikke forsøgt at mildne repressalierne mod den lille fiskerestaurant, hvor en grådkvalt Jacob Jensen har stået frem med sine store problemer med at betale de ca en halv million som han skal udrede efter sagen.

Jensens Bøfhus er nu dermed med i rækken af virksomheder der fuldstændig skånselsløst går efter andre små firmaer der blot med en lille flig nærmer sig deres navn. Mange husker tilbage på sagen mellem McDonald og McAllan, hvor det også endte op i en stor sag.
En uofficiel afstemning på BT viser at der er kun 16% der holder med Jensens Bøfhus, mens hele 84% er imod.

Det skal også bemærkes at selv dommerne ikke har været enige i om at navnet Jensen er tilstrækkeligt særpræget til at kunne beskyttes.  Da sagen var i Landsretten gav den således medhold til Jensens Fiskerestaurant i, at man fortsat kunne anvende Jensen som navn.

Der er lukket for kommentarer.