Kiloo og Syber Games med kæmpesuccesen ‘Subway Surfers’

Når det kommer til at have succes med spiludvikling, så havde Danmark ikke ligefrem det helt store at prale med indtil de to firmaer Kiloo og Syber Games sammen udviklede spillet Subway Surfers.

Der er blevet tale om en succes af de store, da de 27 medarbejdere i de to firmaer tilsammen lander 163 mio. kr. på bundlinjen, hvilket må siges at være temmelig stort – i hvert fald, når man snakker Danmark og spilindustri.

Det er sådan, at denne branche er kendt for, at mange prøver lykken med et spil eller flere, men det er kun få, der rent faktisk ender med at få succes.

Spilfirmaet Syber Games er ejet ligeligt af de to stiftere Sylvester Rishøj Jensen og Bodie Jahn-Mulliner, og firmaet Kiloo er ejet og drevet af brødrene Simon og Jacob Møller Jensen. Det gælder for begge firmaer, at de også har udviklet andre spil, men det er spillet Subway Surfers, der hitter på mobilen, hvilket giver denne succes.

Selve spillet er egentlig gratis, så det er ikke der firmaerne bag tjener deres penge. Det er simpelt ved, at folk køber sig adgang til nemmere at kunne gennemføre en bane eller lignende, der gør, at firmaerne tjener de mange millioner.

Spillet er nu downloadet over én milliard gange på verdensplan, og der er til daglig omkring 27 mio. som finder telefonen frem og spiller, ifølge Finans.dk.

Der er lukket for kommentarer.