Microsoft er for aggresive med Windows 10

Det er Microsofts mål, at de vil have en milliard brugere af Windows 10 inden udgangen af 2018, og med 300 mio. brugere af Windows 10 her i 2016 skal der til at ske noget. Dette gør Microsoft, hvad de kan for. Måske ikke på den mest brugervenlige måde – men det virker!

Flere og flere luskede måder at få computerbrugerne over på Windows 10 ses efterhånden, og der er heller ingen grænser for, hvor trætte nogle af os er af, at vi hele tiden skal mindes om, at vi skal bruge Windows 10. Et af disse omtalte luskede tricks går ud på, at Microsoft har indrettet en lukkeknap således, at der sker det, når man klikker på ”Luk”, at man rent faktisk starter opdateringen til Windows 10, selvom det man ville var at lukke.

Det kan godt virke ret påtrængende, og det er da heller ikke os alle, der bare lader det gå stille forbi, når der pludselig er blevet opdateret til Windows 10 – uden vores accept.

Faktisk har en kvinde, der ejer et mindre rejsebureau i USA, fået 10.000 dollar – 63.000 kroner – for “kompensation for tabt fortjeneste og prisen for en ny computer”, da hendes computer pludselig en morgen havde Windows 10.

Hun siger, at hun aldrig er blevet spurgt, om hun ville opdatere sin Windows-version til 10´eren. Hun havde endda aldrig hørt om denne version, så det kom som noget af en overraskelse for hende, da hun pludselig en morgen var blevet bruger af Windows 10, hvilket gjorde hendes computer langsom og nærmest ubrugelig, ifølge hende selv.

Der er lukket for kommentarer.