MobilePay er nu endnu smartere – Del jeres udgifter

MobilePay er smart – Ja, faktisk er det så smart, at Swipps direktør erkender nederlaget til det noget større MobilePay, der har sat sig hårdt på privatkundemarkedet, når det kommer til mobile betalingsløsninger.

Det er meningen, at der skal bygges videre på MobilePay – forstået på den måde, at der skal laves såkaldte søster-apps, som sammen med MobilePay gør systemet endnu mere fleksibelt. Lige nu er en søster-app, der skal gøre det muligt at dele udgifter ved at være klar til at blive sendt ud. Denne app, kaldet WeShare, skal gøre det muligt at dele udgifterne på en nem og smart måde. Det kunne fx være en gruppe, der skal deles om udgifterne til en middag, som gerne vil betale med MobilePay, men hvor det ikke er én, der skal betale hele gildet.

Danske Bank fortæller i en meddelelse til Finans.dk, at den nye tilføjelse ikke bliver den sidste.

”Vi har stor succes med Mobilepay, som vi gerne vil fastholde enkel og klar. I stedet vil vi bygge et niche-app-univers rundt om MobilePay, hvor vi udvikler løsninger målrettet specifikke målgrupper eller konkrete behov,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank i meddelelsen.

Det er fra Danske Banks side planen, at det skal være muligt for andre at lave tilføjelses-apps til MobilePay i fremtiden. Det ligger måske nok lidt ude i fremtiden, og lige nu er det Danske Bank selv, der står for udviklingen af disse apps.

”Man kan for eksempel forestille sig, at samarbejdspartnere laver deres egen app tilknyttet Mobilepay. Alt behøver ikke nødvendigvis være udviklet af Danske Bank,” siger Mark Wraa-Hansen til Finans.dk.

Der er lukket for kommentarer.