Op mod 80.000 undgår topskat i år

Selv om regeringen med Helle Thorning i spidsen har givet skattelettelser, omend de er ganske små, så viser nye beregninger, at alle lettelser i topskatten er fuldt finansieret ifølge regeringens egne tal.
De nye skattelettelser finansieres for eksempel ved, at en lang række afgifter på vand og grøn ejerafgift sættes op. Og som sædvanlig skal bilejerne heller ikke denne gang slippe, da vægtafgiften også får et løft. Skattestoppet som Anders Fogh Rasmussen indførte, er jo ikke længere gældende, og det får danskerne at mærke. Helle Thorning-Schmidt, og ikke mindst Bjarne Corydon, har ikke disse snærende bånd fra skattestoppet, og dette mærkes tydeligt på deres poltik.

Regeringen har dog selv skønnet, at den skattereform som de indfører, vil få flere danskere i arbejde, og man forventer, at beskæftigelsen vil stige gradvist med over 10.000 personer og på længere sigt 15.000. Derfor er regeringens succeskriterie med skattereformen opfyldt, når man oplever at køerne ved de danske jobcentre bliver kortere.

Der er lukket for kommentarer.