SKAT åbner måske allerede for oplysninger den 12. marts

Er du mon en af dem, der skal have penge tilbage i skat, eller skal du mon betale SKAT et beløb svarende til de penge, som du har fået for meget.

Det er for mange af os danskere en spændende dag – altså den dag, hvor det er muligt at tjekke hvorvidt vi skal have penge tilbage.

For mange af os handler det ikke om så mange penge, men det er da alligevel spændende at se, om der er blevet lidt ”til overs”, som vi kan få udbetalt. Nogle af dem, der tjener flere penge end de fleste, kan måske se frem til at skulle have over 100.000 kr. tilbage i skat. I sådanne tilfælde skal sagen gennemgås manuelt for at sikre, at der ikke er fejl at finde.

Det bliver i år, 2016, den 14. marts, at det bliver muligt at tjekke op på, om der skulle være penge at komme efter, eller om der skal betales. Det vil ret sikkert blive sådan, at man vil kunne smugkigge på SKAT.dk allerede den 12. og 13. marts, da SKAT åbner for informationerne allerede der. Det sker simpelthen for at mindske presset på SKAT´s server på den officielle dag.

Der er lukket for kommentarer.