Smartphones kan nu oplades fra 0 til 100% på bare 20 minutter

Tid er penge – også når det kommer til tiden, som det tager for at oplade en mobiltelefon fra 0 til 100 procent, hvilket kan gøres på forholdsvis kort tid. Der er for nylig blevet sat nye rekorder indenfor netop denne ”disciplin”.

”Det kinesiske mobilselskab Meizu lancerede til Mobile World Congress en ny opladningsteknologi kaldet Super mCharge, der oplader et af selskabets batterier fra 0 til 100 procent på 20 minutter” – sådan skriver Finans.dk i en af deres nyheder.

Meizu benytter en 11V/5A-oplader på 55W via et særligt data-kabel, siger Meizu ifølge Android Central.

Når noget går hurtigt, er der som oftest også en chance for, at noget kan går galt. Hvis vi kigger lidt tilbageg i historikken, så ser vi, at der for forholdsvis kort tid siden skete noget, der ikke må ske – nemlig, at Samsungs Note 7-mobilerne brød i brand i al for stor stil, hvilket har kostet dyrt for Samsung – både økonomisk set, men også deres omdømme er blevet skadet betragteligt af dette.

Meizu´s super opladningsteknologi gør, at batterierne bliver ladet op super hurtigt, men samtidig bliver batterierne kun 40 grader varme, hvilket er en sikkerhed for, at der ikke vil opstå ildebrand.

Det er ikke kun Meizu, der har været ude med nyskabende teknologi på området. Også et firma som det kinesiske Oppo fremviste sidste år en opladningsteknologi, der opladede et smartphone-batteri fra 0 til 100 procent på abre 15 minutter. Teknologien endte dog aldrig, ifølge Finans.dk, i en af firmaets smartphones.

Der er lukket for kommentarer.