Snapchat skifter navn til Snap – Nu skal firmaet børsnoteres

Snapchat, som du måske kender, er en app, der gør det muligt at sende billeder, der forsvinder samt 24-timers billedkollektioner.

Firmaet hedder ikke længe Snapchat, nej, nu hedder det blot Snap. Dette skyldes, at firmaet ønsker at udvide appen – Derfor det nye navn.

Snap, der ønsker en værdisætning på omkring 20-25 mia. dollar, eller 135-169 mia. kroner, har hyret storbankerne Morgan Stanley og Goldman Sachs til at hjælpe selskabet mod en børsnotering til foråret 2017. Da Twitter til sammenligning blev børsnoteret i 2013, blev det sociale medie vurderet til 121 mia. kroner. Så der er altså tale om, at Snap er med helt fremme.

Det nyligt omdøbte Snap har faktisk allerede taget deres indtog i hardwareverdenen. De har lanceret et par solbriller kaldet “Spectacles”, der indeholder et integreret kamera.

Snap, der er en Los Angeles-baseret virksomhed generer sin indtægt gennem reklamer, og ifølge researchfirmaet E-Marketer vil omsætningen komme til at tage himmelfart næste år. Selskabet forudser, at Snapchat vil genere omkring 367 mio. dollar i år, eller 2,5 mia. kroner, samt at dette vil stige med 155 pct. til 6,3 mia. kroner i løbet af næste år.

Der er lukket for kommentarer.