Swipp vil konkurrere med Mobilepay

Når det drejer sig om mobile betalingsløsninger, så er der ingen tvivl om, at det er Mobilepay, der ligger i spidsen her i Danmark. Det er Danske Bank, der står bag MobilePay, som er en smart måde at betale på i butikkerne, men samtidig en nem og hurtig måde at overføre penge mellem to konti.

Men Mobilepay er ikke alene om at tænke smart, når det kommer til at finde på nye tiltag, der gør det lettere for os danskere at betale ved kassen.

”Mobilepay har været der længere og har flere kunder og transaktioner, men det vi nu vil ind og konkurrere med. I den forbindelse er den her lancering af vores fælles app og samspillet med butikkernes kassesystemer enormt vigtig,” siger Swipps adm. direktør Martin F. Andersen, ifølge Finans.dk, og varsler lanceringer af flere nye løsninger i nærmeste fremtid.”

Swipp, der indtil videre ikke har været helt så smart som Mobilepay, vil nu forsøge at overhale Mobilepay med en nytænkende måde at betale på. Det drejer sig om, at det skal være let for kunden og for butikken – og det har det ikke rigtigt været indtil videre med Swipp, da kunden har skullet logge på sin netbank for at betale ved kassen, hvilket må siges at være en ulempe.

Det er Swipp´s plan, at deres løsning skal smeltes sammen med kasseapparaterne i butikkerne, samtidig med at de nu har lavet en app, der gør det meget lettere for kunden.

Det er sådan, at systemet er rullet ud i 300 Matas-butikker til at starte med, men det er planen, at flere butikker skal følge efter på sigt.

Der er lukket for kommentarer.