TDC forbedrer mobildækningen over hele landet

TDC, der ellers nok er kendt for at have en af de bedre mobildækninger her i landet, skyder nu fire milliarder i et projekt, der skal gøre mobildækningen endnu bedre. Der skal ifølge JP.dk rejsen 100 nye master, mens 3.500 af de gamle skal kigges efter i sømmene og opgraderes, så der er virkelig tale om en større omgang.

Det er sådan, at TDC ikke kan love, at der ikke stadig vil kunne være nogle sorte huller, hvor man simpelthen ikke vil kunne få kontakt via mobilen, men det som TDC kan garantere er, at mobildækningen bliver meget bedre, end den er i dag, så der er noget at se frem til, hvis du er TDC mobil-kunde.

TDC er nu nået til det syd- og sønderjyske område, hvor de fra oktober og året ud vil lave forbedringer på masterne samt rejse nye master, og når de er færdige, vil der, efter sigende, være 3G og 4G netværk næsten overalt i dette område.

Landdistrikternes Fællesråd tager rigtigt godt imod TCD´s opgradering af mobilnetværket, hvor næstformand Karsten Gram siger følgende: ”Det hilser vi velkomment. Det er så vigtigt for at kunne bo og leve i landdistrikterne, at der er en ordentlig mobildækning”.

Der er lukket for kommentarer.