Thaimassage i Nyborg

Thaimassage i Nyborg kan hjælpe dig mod blandt andet muskelsmerter og stress. Thaimassage hos Kadangha Wellness kan endvidere hjælpe dig med at få balancen tilbage i kroppen, idet der anvendes teknikker, som går ind og arbejder særligt med kroppen på det plan, der har med balancen at gøre.

Så lige meget om du har et stillesiddende arbejde, eller om du er fysisk aktiv på dit job, så er thaimassage sagen, da det kan afhjælpe de smerter, der kommer fra tid til anden ved begge former for arbejde.

Det er på Dronningensvej 12 i Nyborg, at du finder Kadangha Wellness, som er ejet af Bang-On Y. Hun åbnede klinikken i kælderen på adressen i starten af 2017, og siden har stedet været velbesøgt af glade kunder, der giver Kadangha Wellness topkarakter på deres Facebookside samt på Kadangha Wellness egen hjemmeside.

Der gives flere former for massage hos Kadangha Wellness.

Den traditionelle thaimassage gives uden brug af olie, man er påklædt under massagen og behandlingen foregår med massage og yogalignende udstrækninger, der åbner for kroppens energikanaler.

Der findes også thaimassage med olie, som er en massage, der gives til dig, som har ondt et specifikt sted i kroppen. Der fokuseres direkte på problemområdet med intense og kraftige massageteknikker, som kan afhjælpe langt de fleste smerter. Der anvendes tigerbalsam til thaimassage med olie. Denne tigerbalsam kan afhjælpe selv de værste smerter, når den anvendes sammen med en effektiv massageform.

Ønsker du en massage, der modvirker træthed, så er oliemassage et godt valg. Her masseres med olie, hvilket gør denne form for massage særdeles velegnet til dig, der har stillesiddende arbejde eller som har muskler, der har lidt overbelastning på jobbet eller andet steds.

Thaimassage er altså perfekt til dig, der har ondt i kroppen, men samtidig er der tale om en massageform, der kan hjælpe dig med at få ro i sindet og balance i kroppen.

Besøg Kadangha Wellness næste gang du har lyst til at forkæle dig selv med en god thaimassage i Nyborg.

Der er lukket for kommentarer.