To unge mænd idømt straffe for indbrud i kirker

To unge mænd på begge 23 år, der har stået for over 30 indbrud og hælerisager, har nu fået deres dom.

Det blev til 2,5 års fængsel til den ene mand på 23 år, der kommer fra Hedehusene. Han er dømt for at have deltaget i i alt 33 forhold. Den anden mand, kunne ”nøjes” med ni måneders betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste, da han blev dømt for i alt syv forhold af indbrud og brugstyveri. De to mænd har været fælles om flere af de forhold, som de er dømt for.

Indbruddene, der skete i Høje Taastrup, Ishøj og Hvidovre, er blandt andet gået ud over kirker og kirkebygninger i kredsen, men også private personer og virksomheder har stået for skud, da de to mænd har valgt deres ofre.

De har begge siddet varetægtsfængslet siden de blev anholdt henholdsvis den 21. februar 2014 og den 20. marts 2014. Dommen blev afsagt torsdag den 26. juni 2014 ved retten i Glostrup.

Den ene af de to 23 årige mænd tog betænkningstid, så han kunne overveje, om han ville anke dommen, mens den anden, der kommer fra Hedehusene modtog sin dom. Han vil derfor være varetægtsfængslet indtil afsoningen skal finde sted.

Der er lukket for kommentarer.