Vestas i vækst – søger 80 nye medarbejdere

Vestas søger 80 nye medarbejdere til fastansættelse, da der er stadig forøget vækst i firmaet.

Det er til en ny vindmølleproduktion i Ringsted, at Vestas søger disse 80 nye medarbejdere, og dette siger noget om, at firmaet er i stadig fremgang efter nogle hårde år, hvor Vestas var nødt til at fyre medarbejdere. Antallet af medarbejdere er forøget med ca. 500 i løbet af 2014, så det tegner rigtigt godt for vindmølleproducenten.

Der er hele 948 ansøgninger til de 80 stillinger, så der er nok at vælge imellem for Vestas, der er glade for, at der er så stor interesse i firmaet.

Stillingerne er indenfor lager, produktion og test på Vestas Nacelles i Ringkøbing, hvor der produceres møllehuse til vindmøllerne.

”Alle ansøgere bliver screenet og derefter får Vestas en pulje at vælge ud fra. Det er fastansatte og ikke vikarer, vi søger. Det er dejligt, at der er så stor interesse for at komme til at arbejde på Vestas,” siger fællestillidsrepræsentant Michael Abildgaard Lisbjerg.

Det er sådan, at det er rekrutteringsfirmaet Manpower, der står for rekrutteringen af de 80 nye medarbejdere, da Vestas valgte at lukke deres egen rekrutteringsafdeling.

Der er lukket for kommentarer.