Windows 10 er lige på trapperne

Windows 10 er måske lige om hjørnet. Det er i hvert fald, hvad Finans.dk skriver.

Det er sådan, at det har været muligt at tilmelde sig en gruppe af personer, der får beta-versionen før alle andre. Så hvis du er en af dem, der ikke er bleg for at arbejde med programmer med en vis procentdel fejlkode og lignende, så er du måske en af dem, der allerede har testet Windows 10.

Det formelle navn er Windows 10 Technical Preview Build 10061. Denne version byder på en stribe af nye funktioner, som det bliver spændende at se, hvordan folk vil tage imod.

Blandt funktionerne kan en ny software til at håndtere mails og en ny kalender nævnes. Dette sammen med en stribe forbedringer i brugergrænsefladen gør altså Windows 10 til noget helt nyt.

Det er de beta-testere der har erhvervet sig den såkaldte ”Fast ring-opdateringsløsning”, der i førte omgang vil være i stand til at teste den nye version, men der behøves ikke gå længe, førend andre også får glæden af denne nye version.

Ifølge Finans.dk så har en fortalelse af chefen for processorproducenten AMD gjort, at rygterne er begyndt at svirre. Disse rygter siger, at Windows 10 vil komme på gaden i slutningen af juli, 2015.

Der er lukket for kommentarer.