Youtube på medarbjederrov hos Netflix

Hvis du synes, at tv-serier og film på Youtube lyder godt, så er der noget at se frem til, da det er planen, at Youtube vil optrappe konkurrencen på dette marked ved at udsende tv-serier og film indenfor den nærmeste fremtid.

Youtube intensiverer derved rivaliseringen med blandt andre Netflix og Amazon, der tilbyder lignende streamingprodukter. Sådan skriver Wall Street Journal i en artikel.

Det ville være oplagt, hvis Youtube vælger at kombinere deres optrapning af tv-serier og film på nettet med den nyintroducerede abonnementsservice Red.

Youtube mener det tilsyneladende alvorligt, hvilket kan ses ved at tage et kig på, hvilke medarbejdere der er kommet til Youtube igennem den seneste tid. Senest er blandt andre Netflix’ tidligere chef for indhold, Susanne Daniels, er kommet til. Der er altså dermed tale om, at Youtube er på direkte ”medarbejderrov” hos konkurrenterne, hvilket må siges at være et tegn på, at de mener det alvorligt, når det kommer til at ville konkurrere med de helt store på streaming-markedet.

Der er lukket for kommentarer.